خواص سمنو + نکات نگهدای از سمنو برای مدت طولانی-راهبرد معاصر

خواص سمنو + نکات نگهدای از سمنو برای مدت طولانی

نگهداری از انواع مواد غذایی به گونه صحیح و با رعایت همه نکته‌های اصولی، کاری اجتناب ناپذیر برای سالم ماندن مواد غذایی است. برای نگهداری مواد غذایی در منزل باید از یک الگو و راهنمای مناسب استفاده کرد. در ادامه با شرایط نگهداری سمنو آشنا می‌شوید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سمنو یکی از مواد غذایی شیرین و چسبنده است که از جوانه گندم و آرد درست می‌شود. آثار قدیمی نشان از این است که خاستگاه این دسر به خراسان کنونی بازمیگردد و از آن به عنوان برکت زمین یاد می‌شود و اغلب در ماه اول بهار پخته می‌شود. سمنو در هفت‌سین نشان قدرت و سمبل خیر و برکت است.

خواص سمنو

- درمان سوء هاضمه

- درمان نازایی و سختی زایمان

-درمان سنگ کیسهٔ صفرا و اختلال صفرا

- درمان پوکی استخوان و درد‌های استخوانی

- درمان ریزش مو

- رفع لاغری صورت

- درمان پسوریازیس

- درمان پارکینسون

- رفع عوارض یائسگی

- بهبود قدرت جنسی و باروری

- افزایش شیر مادران شیرده



مدت زمان ماندگاری سمنو در یخچال

نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی بر روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید. بهترین زمان خوردن سمنو مثل مواد غذایی دیگر نزدیکترین زمان به تاریخ تولید است.


نگهداری سمنو در فریزر

دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگهدارنده مدت زمان نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می‌شود.

می‌توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید.

موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همینطور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.

منبع:چاره دان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار